Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В харчовій промисловості цитрусові ефірні олії використовуються у виробництві кондитерських виробів, алкогольних і безалкогольних напоїв, різноманітних соусів та м^ясних продуктів, надаючи їм неповторного аромату та приємного смаку.
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, ефірні олії цитрусових, ароматизатори, антиоксиданти, citrus essential oils, flavorings, antioxidants
Бібліографічний опис
Охмакевич, А. М. Використання та перспективи застосування цитрусових ефірних олій у харчовій промисловості / А. М. Охмакевич, О. І. Майборода // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : ІХ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених та студентів, 2 грудня 2022 р. – Херсон: ХНТУ, 2022. – С 33-35