Сало - корисний продукт у культурі харчування

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, біохімічний склад сала, українська кухня, центральноєвропейська кухня, biochemical composition of lard, Ukrainian cuisine, Central European cuisine

Бібліографічний опис

Ковальова, С. О. Сало - корисний продукт у культурі харчування / С. О. Ковальова, О. І. Майборода // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість табезпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 114-116

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced