Застосування гуміарабіку (Е-414) в технології помадних цукерок

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі описано перспективи використання гідроколоїду гуміарабіку в технології неглазурованих помадних цукерок. Підібрано раціональний спосіб введення гуміарабіку та його оптимальне дозування в рецептуру помадних цукерок. Встановлено, що даний гідроколоїд забезпечує подовження терміну зберігання розробленого виробу порівняно з контрольним зразком. The paper describes the prospects for the use of gum arabic hydrocolloid in the technology of unglazed fondant candies. A rational method of introducing gum arabic and its optimal dosage into the fondant candies recipe has been selected. It was established that this hydrocolloid provides an extension of the shelf life of the developed product compared to the control sample.

Опис

Ключові слова

помадні цукерки, гідроколоїди, гуміарабік, кристалізація, термін зберігання, fondant sweets, hydrocolloids, gum arabic, crystallization, storage period, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Лавренюк, А. М. Застосування гуміарабіку (Е-414) в технології помадних цукерок / А. М. Лавренюк, С. К. Безпечна, О. О. Кохан // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, в рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль, 29-30 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. –С. 137-139

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced