Збагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинами
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано використання мікроелементів у продуктах харчування для створення профілактичних продуктів різних асортиментних груп.
Опис
Ключові слова
мінеральні речовини, м’ясні продукти, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, mineral substances, meat products
Бібліографічний опис
Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи» / Є. В. Дьядечко, В. М. Пасічний, Ю. С. Гайдай, Х. В. Чебаненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 292