Збагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинами

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано використання мікроелементів у продуктах харчування для створення профілактичних продуктів різних асортиментних груп.

Опис

Ключові слова

мінеральні речовини, м’ясні продукти, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, mineral substances, meat products

Бібліографічний опис

Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи» / Є. В. Дьядечко, В. М. Пасічний, Ю. С. Гайдай, Х. В. Чебаненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 292

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced