Використання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано склад газової суміші для пакування різних видів м’ясних продуктів.

Опис

Ключові слова

модифіковане газове середовище, м’ясні продукти, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, упаковка, МГС, MGE, modified gas environment, packaging, meat products

Бібліографічний опис

Марков, В. Т. Використання модифікованого газового середовища (МГС) в упаковці м'ясних продуктів / В. Т. Марков, В. М. Пасічний, Д. Ю. Тарахтій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 294

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced