Fortification of cut semi-finished product using oat flour and dry demineralized milk whey

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The object of research was selected chopped meats semi-finished products, which which are proposed to be enriched by adding dry milk whey and oat flour to the recipe. The expediency of using ingredients is substantiated and useful substances contained in dairy and vegetable raw materials are given. Об’єктом дослідження обрано посічені м’ясні напівфабрикати, які збагачено, за допомогою внесення до рецептури сухої молочної сироватки та вівсяного борошна. Обгрунтовано доцільність використання інгредієнтів та наведено корисні речовини, які містяться у молочній і рослинній сировині.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, quality indicators, fortified, dry milk whey, oat flour, semi-finished products, meat, sample, recipe, показники якості, суха молочна сироватка, вівсяне борошно, напівфабрикати, м'ясо, зразок, рецептура

Бібліографічний опис

Biryuk, Y. Fortification of cut semi-finished product using oat flour and dry demineralized milk whey / Y. Biryuk, O. Chernyushok // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 264

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced