Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Контроль якості м'ясної сировини має значний вплив на якість кінцевого продукту. Дослідження показників дозволяє вчасно виявляти відхилення від стандартів якості та здійснювати заходи їх усунення. Correct quality control of meat raw materials has a significant impact on the quality of the final product. The study of indicators allows timely detection of deviations from quality standards and implementation of measures to eliminate the.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, вимоги, ковбасні вироби, контроль якості, органолептичні показники, хімічний склад, безпечність продукту, дослідження, sausage products, quality control, organoleptic indicators, chemical composition, product safety, research, requirements

Бібліографічний опис

Полоз, Д. Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів / Д. Полоз, О. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 282

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced