Determination of factors influencing the quality of a hot coffee drink
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The specified influence factors have methodological importance of the problem that is under consideration and requires multifaceted research in the practice of restaurant service technologies in the aspect of making hot coffee drinks.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, modern market, hot drink, coffee
Бібліографічний опис
Determination of factors influencing the quality of a hot coffee drink / O. V. Kuzmin, O. O. Popyk, N. M. Stukalska, V. V. Polovyk // Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали ХІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 62-63