Innovative technologies of flour dishes in restaurants

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Therefore, the aim of the work is the scientific justification and development of the technology of Polish sauce using avocado oil and the study of its quality. Метою роботи є наукове обґрунтування та розробка технології польського соусу з використанням олії авокадо та дослідження її якості.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, nutritional value, функціональні продукти, харчова цінність, харчові волокна, technology, functional products, food fibers, sauces, соуси

Бібліографічний опис

Antonenko, A. Innovative technologies of flour dishes in restaurants / A. Antonenko, N. Stukalska / Молодь - науці і виробництву : актуальні питання харчової промисловості : ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 10 травня 2023р., м. Херсон. – Херсон : ХДАЕУ, 2023. – С. 12-13

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced