Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Завданням винаходу є розробка складу ганашів з більш високими біологічно активними властивостями, а також з більш високими органолептичними властивостями. The task of the invention is to develop the composition of ganaches with higher biologically active properties, as well as with higher organoleptic properties.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, ганаш, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, restaurant establishment, organizational structure, scheme of the technological process, competitiveness, ganache

Бібліографічний опис

Колосовська, М. С. Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів / М. С. Колосовська, Н. М. Стукальська // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція, 18 березня 2021 р., м. Київ. – Київ : КНТЕУ, 2021. – С. 287-288

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced