Використання нетрадиційної сировини у технологіях борошняних кондитерських виробів
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні кондитерські вироби, нетрадиційна сировина, плодово-ягідні порошки, flour confectionery, non-traditional raw materials, fruit and berry powders
Бібліографічний опис
Дяченко, О. Використання нетрадиційної сировини у технологіях борошняних кондитерських виробів / О. Дяченко, Н. Стукальська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукраїнська науково-практична конференція, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 44-45