Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів
Файли
Дата
2022
Автори
Вархол, Вероніка Олегівна
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Під час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні вироби, натуральні харчові барвники, flour products, natural food dyes
Бібліографічний опис
Вархол, В. Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів / В. Вархол, Н. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.3. – С. 221