Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів

Ескіз

Дата

2022

Автори

Вархол, Вероніка Олегівна
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Під час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні вироби, натуральні харчові барвники, flour products, natural food dyes

Бібліографічний опис

Вархол, В. Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів / В. Вархол, Н. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.3. – С. 221

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced