Features of waste-free use of products in restaurant establishments
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This thesis substantiates the expediency of using new technologies for the production and storage of food products to reduce its losses and preserve useful properties. The given examples of the application of new methods in the field of restaurant industry and their advantages over traditional methods of preparation and storage of products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, methods of preparation and storage of products, storage of food products, restaurant industry, зберігання харчових продуктів, ресторанне господарство, способи приготування та зберігання продуктів
Бібліографічний опис
Darmohrai, A. Features of waste-free use of products in restaurant establishments / A. Darmohrai, N. Stukalska // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 173-174