Expanding the assortment of hot drinks
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Analyzing the above, we determined the goal and task of the research: to improve the recipes of hot drinks and to evaluate the quality of new coffee drinks.
To improve the quality of coffee drinks, we chose three components, namely: soy milk, dry ice cream mixture and vegetable cream.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, hot drinks, lactose-free raw milk, soy milk, dry ice cream, гарячі напої, безлактозне сире молоко, соєве молоко, сухе морозиво
Бібліографічний опис
Ustynska, K. Expanding the assortment of hot drinks / K. Ustynska, N. Stukalska // Modern directions of development of science and technology : IV International scientific and practical conference, January 30 – February 01 2023, Liverpool, Great Britain. – 2023. – Pp. 240-241