Підвищення харчової цінності страв із січеного м’яса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою дослідження є обґрунтування та розроблення технології стрaв із січеного м’яса, а саме «Люля-кебаб» із покращеними технологічними властивостями та підвищеною харчовою цінністю.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, страви із м’яса, якість м’яса, рецептура «Люля-кебаб», meat dishes, quality of meat, "Lyulya-kebab" recipe

Бібліографічний опис

Стукальська, Н. М. Підвищення харчової цінності страв із січеного м’яса / Н. М. Стукальська, О. Ю. Карпачов // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24 березня 2023 р., м. Мукачево. – Мукачево : РВВ МДУ, 2023. – С. 33-35