Розширення асортименту страв із січеної м’ясної сировини

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мета даного дослідження - це розробка рецептури та оцінка якості удосконаленої страви на базі страви «Шніцель рубаний».

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, м'ясні січені напівфабрикати, страва «Шніцель рубаний», авокадо, sliced meat semi-finished products, Chopped schnitzel, avocado

Бібліографічний опис

Стукальська, Н. М. Розширення асортименту страв із січеної м’ясної сировини Н. М. Стукальська, С. О. Стеблова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24 березня 2023 р., м. Мукачево. – Мукачево : РВВ МДУ, 2023. – С. 40-42

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced