Розширення асортименту страв із січеної м’ясної сировини
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даного дослідження - це розробка рецептури та оцінка якості удосконаленої страви на базі страви «Шніцель рубаний».
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, м'ясні січені напівфабрикати, страва «Шніцель рубаний», авокадо, sliced meat semi-finished products, Chopped schnitzel, avocado
Бібліографічний опис
Стукальська, Н. М. Розширення асортименту страв із січеної м’ясної сировини Н. М. Стукальська, С. О. Стеблова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24 березня 2023 р., м. Мукачево. – Мукачево : РВВ МДУ, 2023. – С. 40-42