Інтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH»
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами досліджень було визначено найбільш раціональні технологічні параметри процесу ферментації для сирної маси збагаченої молочнокислою мікрофлорою - температура середовища ферментації – 15 і 20 °С; - тривалість процесу ферментації – не менше 24 год; - титрована кислотність середовища ферментації – не нижче 120 °С.
Опис
Ключові слова
інтенсифікація, intensification, сир, cheese, сироватка, serum, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Лобанов, Д. Інтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH» / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 80