Аналіз ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість»

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті аналізу ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» встановлено, що комплексний хлібопекарський поліпшувачі є абсолютно безпечними за умови дотримання виробництва з локалізацією основних ризиків. As a result of the analysis of risks and critical control points of the production of the complex bakery improver "Freshness", it was established that the complex bakery improver is absolutely safe, provided that the production is followed with the localization of the main risks.

Опис

Ключові слова

комплексний хлібопекарський поліпшувач, критична точка, лецитин, безпечність, complex bakery improver, critical point, lecithin, safety, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кучерявенко, Ю. Аналіз ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» / Ю. Кучерявенко, Е. Халікова, О. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 96.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced