Аналіз сучасного стану та визначення напрямів удосконалення технології сиркових паст

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво сиркових паст, що є джерелом легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних речовин тощо є основним завданням основ і принципів створення продуктів нового виду із заданою поживною цінністю та високими органолептичними властивостями.

Опис

Ключові слова

сиркові пасти, функціональні молочні продукти, гідролізовані полісахариди, кафедра технології молока і молочних продуктів, hydrolyzed polysaccharides, cottage cheese pastes, functional dairy products

Бібліографічний опис

Аналіз сучасного стану та визначення напрямів удосконалення технології сиркових паст / О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Бандура, Т. Г. Осьмак, А. А. Півторацька // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХІ Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. –С. 160-161

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced