Fiber from thistle seeds in albumine product

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The improvement of the assortment structure is facilitated by the introduction of progressive technological processes, the creation of new technologies using various types of non-traditional raw materials, which reduce the caloric content 184 and simultaneously increase the nutritional and biological value of dairy products. New principles of using plant ingredients can be implemented by creating functional mixtures, the use of which will allow to develop a wide range of albumin products, to ensure the stability of their technological properties during storage, to minimize the consumption of dairy raw materials, and to involve plant raw materials in the technological cycle of production.

Опис

Ключові слова

рослинна клітковина, vegetable fiber, насіння розторопши плямистої, seeds of milk thistle, альбумінний продукт, albumin product, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Soloviov, N. A. Fiber from thistle seeds in albumine products / N. A. Soloviov, A. V. Tymchuk, O. V. Grek // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХIІ Міжнародна науково-технічна конференція, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 183-185