The technology of selecting and applying food additives
Вантажиться...
Файли
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
In modern conditions, the use of various food additives is promising. All sectors of
the food industry utilize a wide range of these substances and their compositions.
Therefore, the study of issues related to the selection and application of food additives is
relevant.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, nutritional supplements, молочні продукти, dairy products, технологія, technology, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Shumylo, O. The technology of selecting and applying food additives / O. Shumylo, A. Tymchuk // Problems and practical approaches to the production and regulation of the use of food additives in the European Union countries and in Ukraine : proceedings of the ІІnd International Scientific and Practical Conference, 25 October 2023. – Kyiv : NUFT, 2023. – Pp. 45-46