The technology of selecting and applying food additives

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

In modern conditions, the use of various food additives is promising. All sectors of the food industry utilize a wide range of these substances and their compositions. Therefore, the study of issues related to the selection and application of food additives is relevant.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, nutritional supplements, молочні продукти, dairy products, технологія, technology, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Shumylo, O. The technology of selecting and applying food additives / O. Shumylo, A. Tymchuk // Problems and practical approaches to the production and regulation of the use of food additives in the European Union countries and in Ukraine : proceedings of the ІІnd International Scientific and Practical Conference, 25 October 2023. – Kyiv : NUFT, 2023. – Pp. 45-46