Розробка рецептур морозива з ферментованою овочевою сировиною

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведено можливість активації функціонально-технологічних властивостей овочевої сировини в технології молрозива, шляхом її ферментації за допомогою пектинази.

Опис

Ключові слова

морозиво, ферментація, овочева сировина, кафедра технології молока і молочних продуктів, ice, fermentation, vegetable raw materials

Бібліографічний опис

Сапіга, В. Я. Розробка рецептур морозива з ферментованою овочевою сировиною / В. Я. Сапіга, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів XI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 257-258

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced