Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі.
Investigation reduction of energy costs in the technology of semi -finished products made of potatoes,
Опис
Ключові слова
картопля, крохмаль, напівфабрикат, кафедра технології консервування, potatoes, starch, semi -finished
Бібліографічний опис
Завалкевич, Н. В. Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі / Н. В. Завалкевич, М. Г. Писарєв, С. А. Бут // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків, 2023. – С. 18