Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі.
Making semi -finished products from young potatoes.
Опис
Ключові слова
картопля, крохмаль, температура, кафедра технології консервування, potatoes, starch, temperature
Бібліографічний опис
Черненко, В. Ю. Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування / В. Ю. Черненко, М. Г. Писарєв, С. А. Бут // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків, 2023. – С. 67