Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Making semi -finished products from young potatoes.

Опис

Ключові слова

картопля, крохмаль, температура, кафедра технології консервування, potatoes, starch, temperature

Бібліографічний опис

Черненко, В. Ю. Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування / В. Ю. Черненко, М. Г. Писарєв, С. А. Бут // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків, 2023. – С. 67

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced