Способи консервування м’ясної сировини

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даний час найбільш ефективними є методи холодильної обробки та зберігання. Застосування методів холодильної технології при обробці м'ясних продуктів, на відміну від інших способів консервування, надає значно менший вплив на природні смакові та органолептичні властивості м'ясних продуктів. Currently, the most effective methods are refrigeration processing and storage. The use of refrigeration technology methods in the processing of meat products, in contrast to other preservation methods, has a much smaller effect on the natural taste and organoleptic properties of meat products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, біохімічні процеси, м’ясні продукти, охолодження, консервування, органолептичні показники, термін зберігання, biochemical processes, meat products, coolingdown, canning, organoleptic parameters, storage period

Бібліографічний опис

Резніченко, М. Способи консервування м’ясної сировини / М. Резніченко, Н.В. Ющенко, О. А. Чернюшок // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнародна науково-технічна конференція, 7 листопада 2023р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 219-220

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced