Features of the color of slaughter poultry carcasses as a defining characteristic of appearance
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, poultry carcasses, тушки птиці, poultry diet, meat quality and color, тушки птиці
Бібліографічний опис
Features of the color of slaughter poultry carcasses as a defining characteristic of appearance / I. Strashynskyi, A. Marynin, A. Chiriev, A. Motsna // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 193-195