Features of the color of slaughter poultry carcasses as a defining characteristic of appearance
Вантажиться...
Файли
Дата
2023
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, poultry carcasses, тушки птиці, poultry diet, meat quality and color, тушки птиці
Бібліографічний опис
Features of the color of slaughter poultry carcasses as a defining characteristic of appearance / I. Strashynskyi, A. Marynin, A. Chiriev, A. Motsna // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 193-195