Medical and biological features of the use of phosphates in meat products

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Inorganic phosphorus is an important component of deoxyribonucleic acid (DNA) and ribonucleic acid (RNA). All energy production and storage depends on phosphorylated compounds such as adenosine triphosphate (ATP) and creatine phosphate. Неорганічний фосфор є важливим компонентом дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК) і рибонуклеїнової кислоти (РНК). Усе виробництво та зберігання енергії залежить від фосфорильованих сполук, таких як аденозинтрифосфат (АТФ) і креатинфосфат.

Description

Citation

Hrytsai, M. S. Medical and biological features of the use of phosphates in meat products / M. S. Hrytsai, I. M. Strashynskyi // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : ІV Міжнародна науково-практична конференція : програма та тези матеріалів, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 24-25

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By