Medical and biological features of the use of phosphates in meat products
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Inorganic phosphorus is an important component of deoxyribonucleic acid (DNA) and ribonucleic acid (RNA). All energy production and storage depends on phosphorylated compounds such as adenosine triphosphate (ATP) and creatine phosphate. Неорганічний фосфор є важливим компонентом дезоксирибонуклеїнової кислоти (ДНК) і рибонуклеїнової кислоти (РНК). Усе виробництво та зберігання енергії залежить від фосфорильованих сполук, таких як аденозинтрифосфат (АТФ) і креатинфосфат.
Description
Citation
Hrytsai, M. S. Medical and biological features of the use of phosphates in meat products / M. S. Hrytsai, I. M. Strashynskyi // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : ІV Міжнародна науково-практична конференція : програма та тези матеріалів, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 24-25