Соєві аналоги м’яса з повним вмістом жиру та низьким і високим вмістом вологи
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, виробництво аналогів м’яса, соєві білки, екструзія, soy proteins, extrusion, production of meat analogues
Бібліографічний опис
Соєві аналоги м’яса з повним вмістом жиру та низьким і високим вмістом вологи / І. М. Страшинський, А. І. Маринін, Д. М. Шкірдов, А. О. Семемок // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, 2-3 листопада 2023 р., м.Черкаси. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. – С. 21-22