Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, комбуча, чіа, смузі, ферментовані напої, заклади ресторанного господарства, kombucha, chia, smoothies, fermented drinks, restaurants

Бібліографічний опис

Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства / О. Дулька, В. Прибильський, О. Шидловська, Т. Іщенко // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 169-170

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced