Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства.
Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, комбуча, чіа, смузі, ферментовані напої, заклади ресторанного господарства, kombucha, chia, smoothies, fermented drinks, restaurants
Бібліографічний опис
Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства / О. Дулька, В. Прибильський, О. Шидловська, Т. Іщенко // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 169-170