Молекулярна куxня як новітня теxнологія в закладаx ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано основні напрямки молекулярних технологій для забезпечення потреб споживачів в екстравагантних та неординарних технологіях, що задовольнять вимоги всіх любителів вишуканих страв. The main directions of molecular technologies are analyzed to meet the needs of consumers in extravagant and extraordinary technologies that will satisfy the requirements of all lovers of exquisite dishes.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, молекулярна кухня, новітні технології, заклади ресторанного господарства, molecular cuisine, latest technologies, restaurants

Бібліографічний опис

Пересада, К. Молекулярна куxня як новітня теxнологія в закладаx ресторанного господарства / К. Пересада, О. Дулька // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельноресторанного господарства : матеріали ІІ Міжнародної науковопрактичної конференції, 10 листопада 2023 р. м. Запоріжжя. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1112-1113

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced