Особливості створення дієтичних продуктів
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировині
When creating dietary food products, it is necessary to bear in mind that added sugar can vary depending on the ingredients from which it is made: fructose, lactose or glucose. An analysis of the total content of mono- and di-sugars in popular vegetable raw materials was carried out
When creating dietary food products, it is necessary to bear in mind that added sugar can vary depending on the ingredients from which it is made: fructose, lactose or glucose. An analysis of the total content of mono- and di-sugars in popular vegetable raw materials was carried out
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, аналіз, цукровмістка рослинна сировина, analysis, sugar-rich plant raw materials
Бібліографічний опис
Саміленко, М. Особливості створення дієтичних продуктів / М. Саміленко, І. Корецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2023 р., м. Київ. – НУХТ, 2023. – С. 35–36