Удосконалення дієтичних ягідних соусів
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусів
The issue of joint use of plant raw materials in the technology of semi-finished products for further use in cooking and in the technology of sauces is considered. Technological modes of preparation and storage of blended semi-finished products and sweet sauces were determined through experimental research
The issue of joint use of plant raw materials in the technology of semi-finished products for further use in cooking and in the technology of sauces is considered. Technological modes of preparation and storage of blended semi-finished products and sweet sauces were determined through experimental research
Опис
Ключові слова
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, аналіз, солодкі соуси, технологія купажного напівфабрикату, analysis, sweet sauces, technology of blended semi-finished products
Бібліографічний опис
Удосконалення дієтичних ягідних соусів / І. Ю. Голобородько, І. Л. Корецька, В. В. Польовик, М. М. Масліков // Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави : збірник наукових праць за матеріалами Х Міжнародної науково-практичної конференції, 27 листопада 2023 р. – С. 41–43