Інноваційні технології в ресторанній справі
Файли
Дата
2023
Автори
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговування
Modern publicly available methods of increasing attractiveness and improving the quality of provided services are characterized, the introduction of new innovative technologies in the hospitality industry is the main factor in the development of restaurant enterprises and makes it possible to occupy leading positions in market segments and meet service standards
Modern publicly available methods of increasing attractiveness and improving the quality of provided services are characterized, the introduction of new innovative technologies in the hospitality industry is the main factor in the development of restaurant enterprises and makes it possible to occupy leading positions in market segments and meet service standards
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, інновації, технології, ресторанна справа, індустрія, innovation, restaurant business, industry, technology
Бібліографічний опис
Дочинець, І. В. Інноваційні технології в ресторанній справі / І. В. Дочинець // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 202–203