Використання плодів бузини чорної в стравах української кухні

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання плодів чорної бузини у харчовій промисловості, завдяки її цілющим та смаковим якостям, з неї можна приготувати багато корисних і смачних українських страв з високою біологічною та харчовою цінністю, які так необхідні для покращення раціону харчування людини
The expediency of using black elderberry fruits in the food industry is substantiated, thanks to its healing and taste qualities, it can be used to prepare many useful and tasty Ukrainian dishes with high biological and nutritional value, which are so necessary for improving the human diet

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, доцільність, харчування, плоди, здоров’я, населення, рослини, expediency, population, health, fruits, nutrition

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Використання плодів бузини чорної в стравах української кухні / І. В. Дочинець, О. М. Кирпіченкова // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 103–105

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced