Визначення мікроелементного складу емульгатора е471 методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, емульгатор, мас-спектрометрія, харчова добавка, emulsifier, mass spectrometry, food additive

Бібліографічний опис

Можейко, А. Визначення мікроелементного складу емульгатора е471 методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою / А. Можейко, О. Подобій, М. Милюкін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 241-242

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced