Лактат магнію Е329: аналіз ринку, особливості виробництва
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналітичний огляд літератури, аналіз спектру застосування та ринку виробництва харчової добавки Е 329.
An analytical review of the literature, an analysis of the spectrum of use and the market for the production of food additive E 329 was carried out.
An analytical review of the literature, an analysis of the spectrum of use and the market for the production of food additive E 329 was carried out.
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, лактат магнію, food additive, magnesium lactate
Бібліографічний опис
Cкобленко, М. Лактат магнію Е329: аналіз ринку, особливості виробництва / М. Cкобленко, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 239