Лактат магнію Е329: аналіз ринку, особливості виробництва

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналітичний огляд літератури, аналіз спектру застосування та ринку виробництва харчової добавки Е 329.
An analytical review of the literature, an analysis of the spectrum of use and the market for the production of food additive E 329 was carried out.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, лактат магнію, food additive, magnesium lactate

Бібліографічний опис

Cкобленко, М. Лактат магнію Е329: аналіз ринку, особливості виробництва / М. Cкобленко, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 239

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced