Олія авокадо: властивості та застосування
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Олія авокадо є густою зеленувато-жовтою рідиною з досить приємним м'яким смаком, який нагадує горіхову олію, і оригінальним пікантним запахом. Її отримують способом холодного віджиму з м'якоті авокадо, плоду високого дерева з Лаврових. Саме подібна технологія дає можливість повністю зберегти всі корисні властивості олії, її мінерали, вітаміни, кислоти та інші біологічно активні речовини.
Avocado oil is a thick greenish-yellow liquid with a rather pleasant mild taste, reminiscent of nut oil, and an original piquant smell. It is obtained by cold pressing from the pulp of an avocado, the fruit of a tall tree from Lavrovy. It is this technology that makes it possible to fully preserve all the useful properties of the oil, its minerals, vitamins, acids and other biologically active substances.
Avocado oil is a thick greenish-yellow liquid with a rather pleasant mild taste, reminiscent of nut oil, and an original piquant smell. It is obtained by cold pressing from the pulp of an avocado, the fruit of a tall tree from Lavrovy. It is this technology that makes it possible to fully preserve all the useful properties of the oil, its minerals, vitamins, acids and other biologically active substances.
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, олія авокадо, корисні властивості, регенеруючі властивості, avocado oil, useful properties, regenerative properties
Бібліографічний опис
Коробка, Ю. Олія авокадо: властивості та застосування / Ю. Коробка, В. Бахмач, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 285