Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, соняшникова олія, олія кмину, теплова обробка, sunflower oil, cumin oil, thermal treatment, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину / О. В. Подобій, І. В. Житнецький, С. О. Ковальова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : International konference, October 7-9, 2020. – 2020. – P. 52

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced