Проект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси», з впровадженням асортименту м'ясних хлібів
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, технологія, кутерування, осаджування, соління, фарш, ковбасні вироби, технологічні параметри, м’ясні хліби, асортимент, сировина
Бібліографічний опис
Компанець, І. М. Проект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси», з впровадженням асортименту м'ясних хлібів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Компанець Іван Михайлович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 121 с.