Впровадження переробки індиків на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, індик, птахопереробний комплекс, виробництво, нормативні документи, переробка, сировина, обладнання, технологія

Бібліографічний опис

Марченко, К. О. Впровадження переробки індиків на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Катерина Олегівна ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2023. – 61 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced