Впровадження переробки індиків на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика»
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, індик, птахопереробний комплекс, виробництво, нормативні документи, переробка, сировина, обладнання, технологія
Бібліографічний опис
Марченко, К. О. Впровадження переробки індиків на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Катерина Олегівна ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2023. – 61 с.