Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, сировина, м’ясо, свинина, яловичина, технологія, ковбаси, переробка, паштети, розрахунок, конструкція, обладнання, переробка

Бібліографічний опис

Мороз, Д. О. Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мороз Дар'я Олександрівна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 94 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced