Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, сировина, м’ясо, свинина, яловичина, технологія, ковбаси, переробка, паштети, розрахунок, конструкція, обладнання, переробка
Бібліографічний опис
Мороз, Д. О. Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мороз Дар'я Олександрівна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 94 с.