Проєкт цеху по виробництву вершкового масла з комплексною переробкою вторинних сировинних ресурсів на підприємств потужністю переробки молока 89 тон за зміну
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, молочна промисловість, солодковершкове масло, напій дієтичний із маслянки, сухе знежирене молоко, технологічні операції
Бібліографічний опис
Добробог, Ю. В. Проєкт цеху по виробництву вершкового масла з комплексною переробкою вторинних сировинних ресурсів на підприємств потужністю переробки молока 89 тон за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Добробог Юрій Володимирович ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Бандура. – Київ, 2023. – 65 с.