Проєкт цеху по виробництву морозива на молочній основі потужністю 16 т готового продукту за добу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, морозиво, фризерування, технологія, збитість, наповнювачі

Бібліографічний опис

Лобко, С. А. Проєкт цеху по виробництву морозива на молочній основі потужністю 16 т готового продукту за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лобко Станіслав Андрійович ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2023. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced