Проєкт виробництва кисломолочного сиру, збагаченого пюре з гарбуза та апельсиновими вичавками
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, сир кисломолочний, гарбузове пюре, апельсинові вичавки, технологічний процес, сировина, технологічна схема
Бібліографічний опис
Гаврилюк, О. М. Проєкт виробництва кисломолочного сиру, збагаченого пюре з гарбуза та апельсиновими вичавками : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гаврилюк Олександр Миколайович ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2023. – 95 с.