Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, функціональні інгредієнти, хлібобулочні вироби, стевія, вуглеводи, густа опара, проектування
Бібліографічний опис
Картиннік, Ж.-Л. О. Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Картиннік Жасмін-Лоліта Олександрівна ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2023. – 93.