Проєкт хлібозаводу в місті Ковель Волинської області з впровадженням виробу дієтичного призначення

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб «Київський», хліб «Гірчичний», булочка «З фруктозою та лактулозою», піч А2-ХПК, ротаційна піч «Revent»

Бібліографічний опис

Монтікова, А. О. Проєкт хлібозаводу в місті Ковель Волинської області з впровадженням виробу дієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Монтікова Анна Олександрівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 89 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced