Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Дубно Рівненської області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, печиво цукрове, пряники, потоково-механізовані лінії, печі, емульсії

Бібліографічний опис

Прибора, Д. В. Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Дубно Рівненської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Прибора Діана Валеріївна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 84 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced