Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Дубно Рівненської області
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, печиво цукрове, пряники, потоково-механізовані лінії, печі, емульсії
Бібліографічний опис
Прибора, Д. В. Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Дубно Рівненської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Прибора Діана Валеріївна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 84 с.