Проєкт кондитерського цеху по виробництву збивних цукерок в місті біла Церква

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, збивні цукерки, корпус, напівфабрикати, автоматизована лінія TL-SF-400, суфлейна маса

Бібліографічний опис

Скріпка, В. В. Проєкт кондитерського цеху по виробництву збивних цукерок в місті біла Церква : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Скріпка Вікторія Вікторівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2023. – 58 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced