Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних кондитерських виробів в місті Слов’янськ Донецької області

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, зефір, цукерки, суфле

Бібліографічний опис

Соцька, А. М. Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних кондитерських виробів в місті Слов’янськ Донецької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Соцька Анастасія Михайлівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2023. – 77 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced