Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних кондитерських виробів в місті Слов’янськ Донецької області
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, зефір, цукерки, суфле
Бібліографічний опис
Соцька, А. М. Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних кондитерських виробів в місті Слов’янськ Донецької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Соцька Анастасія Михайлівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2023. – 77 с.