Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного зернистого «Cottage cheese» з наповнювачем фруктовим «Полуниця» для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, сир кисломолочний зернистий, фруктовий наповнювач, система управління безпечністю, план НАССР, критична контрольна точка

Бібліографічний опис

Ладняк, Л. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного зернистого «Cottage cheese» з наповнювачем фруктовим «Полуниця» для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ладняк Людмила Олександрівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 189 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced